15267823_731544840330975_507230914037525152_n

GURGURNICA FESTON 28 NËNTORIN

Ne f. Gurgurnic me date 28 Nentor eshte festuar dita e flamurit. Ne kete event mori pjese edhe Kryetari i Komunes se Bervenices dhe stafi komunal.

15171150_731544910330968_1369117403265872930_n 15178946_731545120330947_36372355932837611_n 15181380_731544943664298_5466581678925771590_n 15267823_731544840330975_507230914037525152_n

About Author

Connect with Me: