15032647_722230064595786_8730770039465994293_n

Ekspozita tradicionale e Zogjëve të bukur nga Shoqata ” Gjeli i artë “

Në sallën e sportit në Bërvenicë sot u mbajt ekspozita tradicionale e Zogjëve të bukur nga Shoqata ” Gjeli i artë ” në Bërvenicë. Në këtë panair të pranishëm ishin konkurues nga Bullgaria, Sërbia dhe nga shumë qytete të Maqedonisë.
Organizatorët e këtij evenimenti ne shenjë falemderimi për përkrahje financiare si dhe për prezencën në të gjitha manifestimet Kryetarit i ndajtën një Medal MIRËNJOHJE.

15094307_722230027929123_3718664223540161563_n15032647_722230064595786_8730770039465994293_n

 

Во спортската сала во Брвеница денеска се одржа традиционален изложба на украсни птици од здружението ” Златен Петел ” Брвеница. Во овој саем присутни беа учесници од Бугарија, Србија како и од многу градови на Македонија.
Организаторите на овој евенимент во знак на благодарност за финансиската подршка како и за негово учество во сите вакви и слични настани на Градоначалникот му доделија медал на БЛАГОДАРНОСТ.

About Author

Connect with Me: