kryetari
 
ENVER PAJAZITI  U lind më 1 shkurt të vitit 1962 në Çellopek. Shkollën fillore e kreu në fshatin e tij të lindjes kurse atë të mesmen në gjimnazin "Kirill Pejçinoviq", Tetovë. Në vitin 1987 diplomoi në Fakultetin e Veterinarisë pranë Universitetit të Sarajevës. Prej vitit 1989 deri më 2002 është marë me biznes privat, kurse prej vitit 2002 deri më 2005 ka qenë drejtorë në kompaninë e sigurimeve "SIGMA". Në vitin 2005 e mer përfaqësinë për VOLKSWAGEN për Tetovë, dhe në zgjedhjet lokale të vitit 2009 u zgjodh Kryetar i Komunës së Bërvenicës. Në zgjedhjet lokale të vitit 2013 për herë të dytë u zgjodh kryetar i komunës së Bërvenicës. Flet gjuhën maqedonase, serbe dhe gjermanishten. I përdor MS Office dhe internet.