15219490_731466500338809_1780286213542222944_n

Telegram Urimi

Kryetari i Komunës së Bërvenicës z. Enver Pajaziti Ju uron 28 Nëntorin – Ditën e Flamurit gjithë shqiptarëve kudo që ndodhen. Urime Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Çamëri, Preshevë, Ulqin, Plavë e Guci.
28 Nëntori i vitit 1912, është Dita e Pavarësisë së shteti të parë Shqiptarë, dhe njëherit është dita më e rëndësishme në historinë e kombit tonë.
Në këtë ditë duhet tu perkulemi me gjith nderin dhe respektin, atyre qe sakrifikuan cdo gje nga jeta e tyre, për ta parë kombin dhe atdheun e tyre të lire dhe të përparuar!!!


Me respekt,
Enver Pajaziti
Kryetar i Komunës së Bërvenicës.

About Author

Connect with Me: