15170996_727929894025803_7620298119573054096_n

Urim i Kryetarit të Komunës së Bërvenicës me rastin e Ditës së Alfabetit Shqip

Në emrin tim, dhe në emër të Komunës së Bërvenicës dua t’iua uroj festën e Alfabetit Shqip. Kjo festë këtë vit shënon 108 vjetorin e ” Kongresit të Manastirit ” , kongres nga i cili u morën vendime të rëndësishme për Gjuhën Shqipe dhe për të gjithë shqiptarët.

Le të jetë kjo festë, data për përkujtimin e së kaluarës.

Edhe njëherë, urime nga zemra për këtë përvjetor të Alfabetit Shqip.

15170996_727929894025803_7620298119573054096_n

About Author

Connect with Me: